Probleme tehnice - Forum

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare · RSS ]
  • Pagina 1 din 2
  • 1
  • 2
  • »
Forum » Administrativ » Asistenta tehnica » Probleme tehnice
Probleme tehnice
jainaData: Joi, 17 Ian 2013, 18:45 | Mesaj # 1
General-locotenent
Grup: Administrator
Mesaje: 537
Premii: 0
Reputaţie: 0
Stare: Offline
Va rog sa postati aici toate problemele tehnice aparute, cat mai detaliat, ce Windows folositi, ce navigator si, daca este posibil sa atasati si o captura a ecranului cu eventuala problema!

 
magdutzaData: Vineri, 18 Ian 2013, 21:16 | Mesaj # 2
General-maior
Grup: iFUmator
Mesaje: 390
Premii: 1
Reputaţie: 0
Stare: Offline
la mine problemele persista...de patru zile!
folosesc windows 7 si IE, si acasa si la munca am aceleasi probleme!
nu am avut probleme cu logarea niciodata
dar am probleme in pagina
nu pot da quote nici edit
an cadrul unui topic nu pot trece de la o pagina la alta, adica : daca vreau sa accesez pagina urmatoare, in momentul cand apas pe ea mi se deruleaza pagina in sus si in jos si dispar toate postarile
nu pot naviga in pagina. dupa ce postez ceva nu pot intra la alt topic de nicaieri din pagina...nu se intampla nimic cand apas pagina principala forum
de ex acum, dupa ce scriu aici, vreau sa merg inapoi la asistenta administrativa sau la forum sau sugestii si probleme tehnice...ei pot sa apas de o mie de ori ca nu se intampla nimic.
ca sa ajung la topicele respective, folosesc sagetile de la internet explorer, pana ajung la inceput...


 
magdutzaData: Vineri, 18 Ian 2013, 21:21 | Mesaj # 3
General-maior
Grup: iFUmator
Mesaje: 390
Premii: 1
Reputaţie: 0
Stare: Offline
aaaaaaaa, poate are vreo importanta, in timp ce incerc sa accesez ce-am scris mai sus, an coltul din stanga jos al monitorului apare mesajul error on page in loc de done

 
jainaData: Sâmbătă, 19 Ian 2013, 00:52 | Mesaj # 4
General-locotenent
Grup: Administrator
Mesaje: 537
Premii: 0
Reputaţie: 0
Stare: Offline
am depistat problema magdutz! este de la Internet Explorer si vad ca e valabila pt toate grupurile de utilizatori mai putin administratorul.
acum sa vedem si ce solutii gasesc! pana la rezolvare descarca alt navigator, de preferinta Chrome, deoarece consuma putine resurse si este f rapid.


 
magdutzaData: Sâmbătă, 19 Ian 2013, 11:44 | Mesaj # 5
General-maior
Grup: iFUmator
Mesaje: 390
Premii: 1
Reputaţie: 0
Stare: Offline
merge cu mozilla!

 
jainaData: Luni, 21 Ian 2013, 16:23 | Mesaj # 6
General-locotenent
Grup: Administrator
Mesaje: 537
Premii: 0
Reputaţie: 0
Stare: Offline
magdutza, mira, ramo ce versiune de Internet Explorer folositi? raspunsul il aflati astfel:

-click dreapta sus "Tools"(rotitza)
-click About Internet Explorer
-Versiune nr.


 
miraData: Marţi, 22 Ian 2013, 00:49 | Mesaj # 7
General-locotenent
Grup: iFUmator
Mesaje: 629
Premii: 0
Reputaţie: 0
Stare: Offline
Citat (jaina)
magdutza, mira, ramo ce versiune de Internet Explorer folositi?

Nicio vesiune!
 
magdutzaData: Marţi, 22 Ian 2013, 16:51 | Mesaj # 8
General-maior
Grup: iFUmator
Mesaje: 390
Premii: 1
Reputaţie: 0
Stare: Offline
internet explorer 8

 
RamonescuData: Miercuri, 23 Ian 2013, 17:51 | Mesaj # 9
General-maior
Grup: iFUmator
Mesaje: 298
Premii: 0
Reputaţie: 0
Stare: Offline
la fel ca magdutz,folosesc windows 7 siIE,toate probemele ce le-a spus ea ,sunt si la mine....deci ,nu ma mai repet..
parca nici nu-mi mai vine sa spun ceva..stiu ca e aiurea..si Janos n-are ce face...Incerc sa ma descurc.
 
jainaData: Miercuri, 23 Ian 2013, 19:28 | Mesaj # 10
General-locotenent
Grup: Administrator
Mesaje: 537
Premii: 0
Reputaţie: 0
Stare: Offline
multumesc pt informatiile pe care le-ati furnizat cu privire la nefunctionarea site-ului pe IE.
cu ajutorul unui om minunat Sunny de pe forum.ucoz.com, de-acum site-ul functioneaza si pe Internet Explorer. Era o eroare de program pe care urmeaza ca echipa tehnica s-o rezolve.
pana atunci, mesajele vor putea fi editate doar ca pagina separata, ci nu in interiorul topic-ului, ceea ce nu deranjeaza, oricum.

important este ca problema s-a rezolvat!


 
jainaData: Joi, 31 Ian 2013, 23:15 | Mesaj # 11
General-locotenent
Grup: Administrator
Mesaje: 537
Premii: 0
Reputaţie: 0
Stare: Offline
incepand cu 28 ianuarie, ca urmare a unor probleme tehnice, serverul 57 pe care si site-ul nostru functioneaza, a fost temporar inaccesibil. astfel, au existat probleme de autentificare.

 
jainaData: Duminică, 03 Feb 2013, 22:39 | Mesaj # 12
General-locotenent
Grup: Administrator
Mesaje: 537
Premii: 0
Reputaţie: 0
Stare: Offline
asta seara, 3 februarie 2013, serverul a intampinat dificultati in incarcarea site-urilor.
indiferent de navigatorul pe care il folositi, site-ul a functionat mai greu.
acum lucrurile sunt in ordine.


 
jainaData: Vineri, 15 Feb 2013, 19:36 | Mesaj # 13
General-locotenent
Grup: Administrator
Mesaje: 537
Premii: 0
Reputaţie: 0
Stare: Offline
am intrat si eu pe IE iar site-ul functioneaza normal. cateodata serverul se misca greoi, dar, pt toata lume.
magdutza, incearca sa instalezi Google Chrome mai bine decat Mozilla Firefox.


 
magdutzaData: Sâmbătă, 16 Feb 2013, 11:53 | Mesaj # 14
General-maior
Grup: iFUmator
Mesaje: 390
Premii: 1
Reputaţie: 0
Stare: Offline
si acasa la mine merge bine IE. nici nu trebuie sa mai completez formularul!
doar la munca nu ma pot loga pe IE, am incercat si azi.
dar nu-i bai, bine ca sunt alternative.


 
gabitzaData: Sâmbătă, 16 Feb 2013, 12:49 | Mesaj # 15
General-colonel
Grup: iFUmator
Mesaje: 973
Premii: 2
Reputaţie: 0
Stare: Offline
Google Chrome e foarte fain! 002smile
 
Forum » Administrativ » Asistenta tehnica » Probleme tehnice
  • Pagina 1 din 2
  • 1
  • 2
  • »
Căutare: